7 redenen om een ​​warmtepomp te kiezen …

1) Niet afhankelijk is van energieprijzen

Met een warmtepomp, zult u in staat om fiks te bezuinigen op uw energiekosten met de steeds verder toenemende gasprijzen. Prijsverhogingen  van electriciteit zullen slechts een minimale impact op uw energierekening hebben. Dit komt omdat het systeem gebruik maakt van gratis natuurlijke warmte .

2) zeer zuinige verwarming

Een warmtepomp kan in staat zijn om u tot 80% te besparen op uw energiefactuur. Dit komt door de bedrijfskosten dit is dus een aanzienlijke besparing, wat zal resulteren in een zeer korte terugverdientijd van het systeem.

3) Korte Terugverdientijd

Zelfs zonder subsidies of andere financiële prikkels, zal een warmtepompsysteem een zeer korte terugverdientijd hebben ten opzichte van de meest gebruikte andere typen verwarmingssystemen. De warmtepomp betaalt zichzelf in slechts 3 – 8 jaar .

4) Milieuvriendelijk

Het feit dat een warmtepomp zulke lage hoeveelheden energie gebruikt.  en gebruik maakt van natuurlijke warmte  maakt van dit type systeem een uiterst milieuvriendelijk keuze.Vergeleken met conventionele type verwarming, zorgt een warmtepomp systeem voor aanzienlijk minder emissies.

5) Een comfortabele keuze

Door het gebruik van de nieuwste technologie en controle mogelijkheden, zijn onze producten eenvoudig in gebruik en zijn er vrijwel geen interventieve vereisten  aan de kant van de gebruiker . Dit resulteert in een optimaal comfort voor de eindgebruikers. De warmtepomp kan zelfs worden bestuurd en bewaakt met behulp van een mobiele telefoon of het internet.

6) Low Cost Air-Conditioninge

De meeste modellen met warmtepomp geleverd door MasterTherm zijn volledig in staat om naast verwarmen ook te kunnen koelen in de koelmodus (airconditioning). In vergelijking met conventionele type climate control systemen, de koelcyclus van onze warmtepompen vindt plaats op ongeveer de helft van de gebruikelijke operationele kosten.

7) Veiligheid

Met een warmtepomp gebaseerd systeem is er geen explosiegevaar, brand of koolmonoxidevergiftiging.